Kanske ett jobb för Dig ?!?

januari 14th, 2009

Bada i ett halvår – tjäna 800000

 

Vill du simma och snorkla i sex månader och tjäna 800.000 kronor? Då är det här jobbet för dig! Den utannonserade tjänsten som ö-vakt på tropiska Hamilton Island i Queensland på Australiens östkust låter knappast i stressigaste laget.

Nu finns världens bästa jobb att söka, skriver Dagens Industri och får medhåll av BBC på nätet.

Och visst låter det nästan för bra för att vara sant!

Hög lön och äventyrliga arbetsuppgifter i en miljön som betår av varmt väder året om, kristallklart vatten och underbara stränder.

”Det låter väl inte alltför illa va?” säger Anthony Hayes, chef för turistbyrån i Queensland, retoriskt.

”Vi letar efter någon som kan berätta historier om Stora Barriärrevet, och har tagit fram vad vi tror är ”The Dream Job” Jag tror att vi kommer att få tusentals sökande. Nästan alla mina egna anställda säger att de vill söka”, säger han till BBC.

Du behöver inga direkta formella kvalifikationer! Det räcker att du är äventyrligt lagd, entusiastisk, duktig på presentationer och kommunicera samt tycker om att simma, snorkla, dyka och segla.

Stora barriärrevet är världens största system av korallrev. Arbetet går ut på att utforska området med sina hundratals öar och rapportera till huvudkontoret vad du hittar. Du ska skriva en blogg på veckobasis samt föra video- och fotodagbok.

Ersättningspaketet ligger på 150.000 AUD, motsvarande ca 800.000 kronor, för ett halvår. Då ingår gratis boende i trerumsvilla med pool på ön.

Sista ansökningsdag är 22 februari och anställningen börjar 1 juli.

Mer info finns på www.islandreefjob.com.

Lycka till!  


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind