En artikel värd att läsa

mars 5th, 2009

Palm gästar GASTA

 

Marcus Palm.

Marcus Palm.

Fakta

GASTA

Å-krogen, Gävle

Onsdag 4 mars

Dags för en ny afton på ståuppklubben GASTA (Gavle Stand Up Attack) som huserar på Å-krogen i Gävle. Kvällens headline är Marcus Palm, ännu ett känt ansikte från stand up-världen, en obotlig optimisten som det heter.

Marcus gjorde scendebut som stå-uppare 1997 och har jobbat som komiker och skådespelare sen dess. Han har turnerat runt i Sverige, Finland och Norge och har hittills gjort imponerande 900 framträdanden. Han har medverkat i flera TV-produktioner, bland annat ”HJÄLP” och ”Mäklarna”. Han hade även en roll i filmen ”Det okända”.

Kvällens utflyttade norrlänning är Eva Häggmark. Hon kommer från Skellefteå men bor numera i Stockholm. Hon säger sig vara som Beatles, gjord på 1960-talet och utkommen på 70-talet. Debuterade på stå-uppscenen 2008 och har därefter kunnat ses uppträda på Big Ben, Tiny Comedy och andra klubbar i Stockholm, en tjej att hålla ögonen på.

GASTAS egna nyhetsankare Fredrik Nilsson bjuder på det återkommande inslaget ”Veckans nyheter”. Andra komiker som medverkar är Kadir Meral, Cilla Domstad, Paul Del Valle, James McKie, Mange Larsson och Pierre Hesselbrandt. MC: Stephan Ahlgren.


2 Responses to “En artikel värd att läsa”

  1. Eva on mars 9, 2009 1:20 e m

    Den där Eva verkar ju kanonkul! ;-)

  2. sunkan on mars 9, 2009 5:56 e m

    Värsta coola roliga bruden!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind