Tycker du att jobbet suger?

mars 7th, 2009

Här har du i alla fall 9 jobb som (troligtvis) garanterat är värre än ditt!

1) Brädspringare
Du och en kollega ska i rasande tempo och 30-gradig värme lägga ut brädor framför larvfötterna på en stor vägmaskin, för att den inte ska köra sönder asfalten. Så snart maskinen kört över en bräda måste du springa tillbaka och hämta nästa.

2) ”Shop greeter”
I 12 timmar ska du stå vid ingången till ett köpcenter och hälsa välkommen till människor som bara i nödfall registrerar att du finns.

3) Hästinseminator
Själva baksidan av hästflickans dröm, om man säger så. Men någon måste göra vad någon måste göra…

4) ”Before guy”
Din uppgift är att föreställa den tjocka, skalliga och ledsamma figur som genom olika mirakelkurer, bantningspreparat etcetera inom kort kommer att förvandlas till ”after guy”.

5) Kyckling
Eller kanin, nallebjörn, tomte, Musse Pigg, luddig mobiltelefon eller vandrande banan. Världen över finns hur många jobb som helst där den personliga förnedringen endast överträffas av de vidriga arbetsförhållandena.

6) ”Fuming boy”
Med ett minimum av skyddsutrustning ska du gå omkring i välbeställda bostadsområden och eleganta hotell och spruta bekämpningsmedel på buskar och blad.

7) Sopfasthållare
Du och några killar till ligger 6 meter över marken på ett berg av sopor. Ert jobb är att hålla skräpet på plats med era kroppar medan föraren kör som en biltjuv.

8 ) Dragspelare
Du ska stå hela dagar i ett gathörn i Göteborg och spela franska chansoner inför människor som inte gillar att du stör bilden av välfärdssamhället.

9) President i USA
Du ska fixa krisen, stoppa kriget, rädda miljön, minska klyftorna öka välståndet och dessutom bevisa att en svart man har mer än rytmen i blodet.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind