LV… YSL…

september 5th, 2008

Alla har vi våra svagheter, böjelser. Jag har själv en del, men en av de största är nog handväskor. Kalla mig väskoman ;)  Ooo… man kan inte ha för många handväskor anser jag!  Nu har inte jag råd med de riktiga godbitarna som t.ex. Louis Vuitton och Yves Saint Laurent, men det går att hitta godbitar till ett lägre pris.

Jag har då upptäckt ett väskmärke som jag älskar, vill ha nästan alla jag ser. Tack och lov finns de hos Åhléns City i Stockholm. Märket jag pratar om är Kathy Van Zeeland. Jag har totalt 4 väskor och en typ av plånbok av detta märke. Som tur är rör det sig priset kanske om ca 10% motsvarande vad t.ex. Louis Vuitton tar.

http://www.kathyvanzeeland.com/

Nu har jag till min förskräckelse hittat en handväska som jag bara vill ha, men där min plånbok säger ”stopp!!!!!!”. Märket är Furla. Man kan säga att det är en rektangulärt formad väska med kort handtag. Materialet är orminspirerat, och det häftiga är att materialet känns precis som ormfjäll. En riktig liten diamant. Nu kommer jag till problemet… priset är ca 4.400 kr *snyft*. Ska ta mig tusan försöka spara ihop till den, men har en känsla av att det inte kommer att gå så bra. Tänk om man kunde vinna på tipset! 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind