Rock on dudes!!! Damn your good!!!

mars 30th, 2009

I fredags den 27 mars ringde min kusin Mona mig. Hon ville gå ut, gå till Big Ben på söder. Tack gode gud för det… För då fick vi digga järnet till ett jävligt bra band – Limited Edition.

http://www.limitededition.nu/

Det var drag rakt igenom. De gick på någon gång mellan kl 22:00 och 22:30 och gick av scenen vid kl 02:00. Bara det liksom!!!
Det var sagt ”ingen dans” men till slut vart det som kollektiv dans. Människor ”svängde sina lurviga” på alla möjliga lediga ytor. Det tjoades och tjimmades.

 

Här är grabbarna !!

Självklart köpte jag deras nya platta på plats till det facila priset av 100 kr. Och självklart… signerad av grabbarna!!! Plattan är bra, men de är 10 gånger bättre live. En sak som gör de så himla bra live är Jannes schenshow. Gillar särskilt när han kör sina ”crazy eyes”. Drar roliga kommentarer mellan låtarna är också något han gör. Han är en riktig spelevink. Men glöm för den delen inte bort resten av grabbarna… Alla fyra gör en bra scenshow tillsammans!

  Iman – trummor (duh!!!)

  Chrille – bas

  Janne – sång, gitarr, kazoo

  Anders – gitarr


4 Responses to “Rock on dudes!!! Damn your good!!!”

  1. Eva on april 1, 2009 3:44 e m

    Suck. Jag borde ha trotsat det hemska vädret!

  2. Sunkan on april 1, 2009 6:31 e m

    Det går flera tåg Eva!!!! Jag kommer definitivt hålla ögonen öppna efter grabbarna

  3. Angela on april 1, 2009 6:46 e m

    Tja, kul att du diggar LE. Skulle åkt upp men blev hindrad av jobb. Jag är så jättenyfiken på vilka låtar de har med på plattan, har du lust att berätta? Jag ska köpa den nästa gång jag ser dom. De kommer ju till Norrköping om nån månad men det är långt dit =)
    Tack! mvh Angela

  4. sunkan on april 1, 2009 7:12 e m

    Hej Angela
    Ja du… Den som inte gillar gänget efter att ha hört dem, måste ha kass musiksmak. Jag kan göra ett inlägg här de närmsta dagarna med plattans låtar.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind