Lookie lookie all shoe lovers!!!

juni 23rd, 2009

Nu är det dags för ett mycket intressant samarbete!

Först var det ett samarbete med Karl Lagerfeld. Följt av Stella McCartney, Viktor & Rolf och Comme des Garcons. Senast var Matthew Williamson. Nu tjejer… nu är det dags för H&M att ha ett samarbete med ingen mindre än… Jimmy Choo!!! Tänk att kunna säga ”I love my Jimmy Choo shoes”. Notera datumet 14 november!

http://www.jimmychoo.com/ 

Mode 14 november lanseras den nya designerkollektionen hos H&M. Den här gången är det brittiska skovarumärket Jimmy Choo som klädkedjan valt att samarbeta med.

– Vi tycker att Jimmy Choos skor och väskor är fantastiska. De är glamorösa och sexiga, och ger omedelbar stil och elegans även till den enklaste outfit. Jag gillar hur vi har arbetat med kläder som accessoarer till skorna och väskorna i stället för tvärtom. Det här samarbetet är extra spännande eftersom det är vår första designerkollektion med skor. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder dessa fantastiska skor och väskor av hög kvalitet, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare, H&M.

Det är första gången H&M samarbetar med ett accessoarmärke och Jimmy Choo går utanför sina traditionella ramar och erbjuder damkläder att matcha till skor och väskor. Samarbetet inkluderar också en herrkollektion med skor, väskor och accessoarer skriver H&M i ett pressmeddelande.

         


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind